Hans Stotijn Architect -  Utrecht
contact
schetsen en kletsen
profiel
biografie

© 2019 Hans Stotijn Architect

Archiscript | CorbuLATIES
Vooruit denken
Ik zie de architect als een vormgever die zich inspant om vooruit te denken. Hij spant zich in om samen met u een waardevolle uitdrukking te geven aan een toekomstige leefomgeving.

Voor iedereen bereikbaar
Samenwerken met een architect is in mijn ogen een positieve en inspirerende ervaring die voor iedereen bereikbaar is. Mijn doelstelling is de best mogelijke dienst en waarde te verlenen in de kortst mogelijke tijd. Ik zal mij tot het uiterste inspannen om zeker te zijn dat het eindresultaat vindingrijk en hoogwaardig is.

De inspanning maakt uw project bijzonder
Ik zie een metselaar met grote inspanning een blok steen op het dak van een huis tillen. Die steen komt niet vanzelf op het dak. Zijn arbeid is bijna onzichtbaar verstopt in de steen. Mijn arbeid is die steen samen met u denkbeeldig op het dak te tillen. Deze inspanning maakt dat uw project bijzonder wordt.

Uitsluitend op verzoek versturen wij digitaal een visuele en inhoudelijke presentatie van onze projecten.

Thema's in werk, onderwijs en onderzoek

RUIMTE
Iedereen is tegenwoordig met wonen bezig. Sterker nog: het nieuwe werken is thuis zitten, want een kantoorgebouw van deze tijd wordt ingericht als een huiskamer. Hoe kleiner de ruimte of het budget, des te groter de uitdaging om met creatieve en slimme oplossingen te komen om ruimte te creëren voor het wonen en het werken.

TEKENEN
Iedereen kan tekenen, want iedereen kan schrijven. Bouwen is net als tekenen: eerst teken je een ruimtelijke structuur, daarna voeg je details toe en je eindigt met schaduw, toon en kleur. Goed tekenen bepaalt of een gebouw architectuur wordt. Daarom is goed tekenen vanaf het begin belangrijk voor de kwaliteit van een plan en de ruimte die je creëert.

TECHNIEK
Een architect is een creatieve techneut. Met techniek kun je wonderen verrichten. Ben je creatief met techniek, dan kijken de meeste mensen naar de oppervlakte en vergeten de techniek.